Behandelingen

 

Schoonheidssalon Marcella is een schoonheidssalon in Enschede waar u terecht kunt voor ontspannende gezichtsbehandelingen, huidverzorging, huidverbetering, harsen en visagie. De salon is door Marcella in 2007 opgericht en viert binnenkort alweer haar 9-jarige bestaan!

 

Kenmerkend aan de salon is dat deze naast totale ontspanning en verzorging garant staat voor persoonlijke aandacht, met name door het kleinschalige karakter en de tijd die voor iedere klant wordt genomen. Om dit resultaat te bereiken wordt er gewerkt met hoogwaardige producten en apparatuur, maar ook een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is gegarandeerd.

 

De salon is op de begane grond en is daardoor uitstekend te bereiken voor mensen die minder goed ter been zijn. In de zomer is de salon tevens voorzien van airconditioning, waardoor de temperatuur aangenaam is. De salon is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

 

Voor een overzicht van de prijzen kunt u de behandel & prijslijst in pdf format downloaden.

 

Om het pdf bestand te lezen heeft u Adobe Acrobat Reader nodig.

Updates

 

28-05-2016

 

De nieuwe behandel & prijslijst van 2016 is nu online. Verras ook eens iemand met een cadeaubon.

 

 

Behandelingen

 

Schoonheidssalon Marcella is een schoonheidssalon in Enschede waar u terecht kunt voor ontspannende gezichtsbehandelingen, huidverzorging, huidverbetering, harsen en visagie. Lees meer »

Producten

 

De schoonheidssalon werkt met de producten van Extenso Skincare, die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden. Lees meer »